2 października 2015

Tort czekoladowy, miętowa herbata, mokka i pieczone brzoskwinie. Tym razem to nie aromaty winne, ale whisky – flagowego produktu Glenmorangie: Signet. Już 8 października podczas degustacji w Warszawie będzie można je nie tylko poznać ale i wypróbować z kuchnią Karola Okrasy, a w niezwykły świat whisky będzie wprowadzał jej wybitny znawca ze Szkocji – Brendan McCarron.


Restauracja Platter by Karol Okrasa
Warszawa, ul. Emilii Plater 49
8 października, godzina 20.00

Wstęp na kolację płatny: 199 zł/osoba
(ilość miejsc ograniczona, decyduje kolejność wpłat)

Płatność przelewm na konto
36114010940000324200002001 w mBank z dopiskiem „kolacja Glenmorangie”

Informacje, rezerwacje i potwierdzenie wpłat prosimy kierować do:
Michał Błażejczak
mblazejczak@centrumwina.pl
tel. 694 45 15  70

Serwis ambra.com.pl korzysta z plików cookies (tzw. ciasteczka).

Więcej informacji o tym jakich cookies używamy, oraz jak nimi zarządzać, znajdziesz po kliknięciu w „więcej”. więcej