4 stycznia 2016

Szampan, cava i prosecco to główni bohaterzy naszego trzeciego spotkania degustacyjnego i dobry moment, by dowiedzieć się o nich czegoś więcej. W końcu na karnawał najlepsze są bąbelki. Jeśli szczególnie chcesz zrobić na kimś wrażenie możesz zdecydować się na szampana, naprawdę warto, ale czy wiesz, że cava w Hiszpanii jest produkowana w ten sam sposób? Kolejna część kursu wiedzy o winie będzie dotyczyła właśnie win musujących, zapraszamy już 21 stycznia.

Podczas spotkania spróbujemy:

  • PROSECCO PONTE DOC TREVISO, Włochy
  • PROSECCO BEPIN DE ETO VALDOBBIADENE BRUT DOCG, Włochy
  • CAVA RIGOL SEMI SECO, Hiszpania
  • BRUT ZERO RESERVA CASTELLBLANCH CAVA METODO TRADICIONAL, Hiszpania
  • CASTELLBLANCH CARAT CAVA ROSADO SEMI SECO, Hiszpania
  • CHAMPAGNE JEAN DE LA FONTAINE BRUT, Francja
  • LAMBRUSCO GRASPAROSSA DOC DOLCE QUERCIOLI, Włochy

Centrum Wina, Warszawa
ul. Puławska 336
21 oraz 28 stycznia 2016, godz. 19.30

Spotkanie odbędzie się w Sali Degustacyjnej Centrum Wina i potrwa ok. 2 godziny. Cena spotkania to 49 zł za osobę.

Liczba miejsc jest ograniczona, a każdą rezerwację prosimy potwierdzić pod poniższym e-mailem:
RSVP -  Michał Błażejczak: mblazejczak@centrumwina.pl

Płatność za uczestnictwo w degustacjach: kartą lub gotówką w kasie sklepu Centrum Wina przy ul. Puławskiej 336 w Warszawie  lub przelewem na konto w mBank: 36114010940000324200002001


Serwis ambra.com.pl korzysta z plików cookies (tzw. ciasteczka).

Więcej informacji o tym jakich cookies używamy, oraz jak nimi zarządzać, znajdziesz po kliknięciu w „więcej”. więcej