6 kwietnia 2018

Centrum Wina jest partnerem książki „Gościnność. Sztuka dobrej obsługi w gastronomii” autorstwa Patrycji Siwiec i Adama Pawłowskiego MS.

„Gościnność. Sztuka dobrej obsługi w gastronomii” autorstwa Patrycji Siwiec i Adama Pawłowskiego MS to pierwsza w Polsce książka poświęcona profesjonalnej obsłudze oraz temu, jak gościnność przekłada się na sukces w gastronomii.

Podczas premiery, w której wzięło udział prawie 240 gości, miała miejsce dyskusja z udziałem ekspertów: Danielem Pawełkiem, restauratorem i właścicielem m.in. Butchery&Wine, Brasserie Warszawska, Rozbrat 20, Piotrem Kameckim, Prezydentem Stowarzyszenia Sommelierów Polskich, Grzegorzem Kłosem, właścicielem restauracji Ed Red oraz Jarosławem Błażejczykiem sommelierem z Centrum Wina. Poprowadziła ją redaktor naczelna miesięcznika branżowego „Food Service” Agata Godlewska.

Jedną z atrakcji wieczoru był pokaz filmu krótkometrażowego „Knife Skills" nominowanego do tegorocznych Oscarów.

Więcej informacji na stronie www książki

Serwis ambra.com.pl korzysta z plików cookies (tzw. ciasteczka).

Więcej informacji o tym jakich cookies używamy, oraz jak nimi zarządzać, znajdziesz po kliknięciu w „więcej”. więcej