10 października 2016

Sommelier Centrum Wina Tomasz Potrzebowski dobierze wina do jednej z najbardziej niezwykłych kolacji w sezonie. W restauracji SHOKU pop up dinner przygotuje Flavia Borawska, absolwentka Le Cordon Bleu.

POP UP DINNER z Flavią Borawską odbędzie się w Warszawie w najbliższą środę w ramach kulinarnego cyklu SHOKU X... To będzie wydarzenie zamknięte - kameralna kolacja na 45 osób.

Flavia Borawska jest absolwentką prestiżowej londyńskiej szkoły Le Cordon Bleu. Doświadczenie zawodowe zdobywała pracując m.in w Circolo Teatro del Sale we Florencji, Brunswick House Cafe w Londynie czy słynnej kopenhaskiej Nomie.

W jej autorskim menu znalazły się:

  • Dim Sum
  • Seriola 
  • Ozorki cielęce 
  • Policzki wieprzowe 
  • Szarlotka z bezą

Jakie wina dobierze Tomasz Potrzebowski do takiego menu? Już wkrótce przeczytać będzie można na blogu Z PASJI DO WINA na www.ambra.com.pl

Serwis ambra.com.pl korzysta z plików cookies (tzw. ciasteczka).

Więcej informacji o tym jakich cookies używamy, oraz jak nimi zarządzać, znajdziesz po kliknięciu w „więcej”. więcej