60 ml CIN&CIN Bianco
40 ml soku jabłkowego
20 ml syropu cukrowego
6 jeżyn, gałązka rozmarynu
sok z ćwiartki cytryny
Sprite lub woda gazowana
kruszony lód
50 ml Slantschew Brjag
80 ml soku z pomarańczy
20 ml grenadyny
1 plasterek pomarańczy
kilka kostek lodu
50 ml CIN&CIN Bianco
20 ml świeżego soku z cytryny
2 łyżeczki konfitury wiśniowej
lód kruszony i w kostkach
40 ml Whisky Tomintoul Tlath
20 ml Jeżynówki J.A. Baczewski
20 ml soku jabłkowego
kilka mrożonych lub świeżych jeżyn
twist z limonki
60 ml CIN&CIN Prosecco
40 ml Aperolu
10 ml wody gazowanej
plasterek pomarańczy
lód w kostkach
40 ml Pliska 5YO
25 ml śmietanki deserowej
wiórki ciemnej czekolady
50 ml Whistler 7YO
łyżeczka dżemu morelowego
60 ml naparu z kardamonu lub skórka pomarańczy
50 ml świeżego soku z pomarańczy
40 ml Pliska XO
10 ml likieru waniliowego
20 ml Drambuie
5 ml syropu miodowego
2 krople octu balsamicznego
lód
wpisz datę swoich urodzin:
wejdź
Aby móc obejrzeć naszą stronę, musisz mieć skończone 18 lat